Sommartid

Vaknade upp till lika härligt väder idag som igår. Klarblå himmel och solen skiner. Tänkte ni förresten på att det byttes till sommartid idag, alltså att man flyttar fram klockan en timme. Ja som har velat vakna senare än 8 på morgonen fick en liten chock när jag tittade på mobilen och det står att klockan är halv 11(??). Jag inser dock rätt snabbt att det är p.g.a sommartiden, men ändå. Så nu i skrivande stund har jag inte gjort mycket mer än att äta frukost och gjort mig iordning i slowmotion medan jag tittat på olika youtubeklipp. Men är det lov så är det, och då ska man inte behöva stressa ;).
 
Jag började förresten att se på faking it för någon dag sedan och jag vet inte hur många avsnitt jag såg igår... Runt 10 kanske. Men det som är bra med den serien är att avsnitten är bara 20 min långa vilket jag älskar, + att själva serien är sjukt rolig och bra. Rekomenderar den starkt! 
 
Slänger in en bild från när jag var i Kalmar häromdagen med familjen. Provade bland annat denna byxdress som ser sååå snygg ut, men materialet var inte alls lika skönt som jag hade velat haft det :( 

Kommentera här: