Mysdag med mammi

Jag och mamma bestämde oss imorse för att åka in till stan och kolla på lite saker, eller "utföra några ärenden" som mamma säger hahah. Jag ville och fick övningsköra till den första affären, men det gick kasst. Motorstopp efter motorstopp samtidigt som jag försökte hålla lugnet vilket ledde till att jag fick panik och höll på att ge upp mitt på vägen. Jag klarade mig som tur var hela vägen till affären där jag skulle parkera vilket är positivt ändå. 
 
Efter att ha gått och kollat lite i några affärer så lunchade vi på en kinaresturang här i stan. Supergod buffé och jag är verkligen förvånad att jag aldrig har ätit där förut, med det ska jag verkligen göra framöver! 
 
När vi hade ätit klart så gick vi till intersport för att kolla skor. Jag hittade ett par träningsskor som jag har kollat på i ett tag, men mina kära Nike Air Force som jag har suktat efter ett tag nu passar inte på mig då de inte finns någon 38.5 i deras sortiment vilket var surt... menmen vad ska man göra. Jag får helt enkelt kolla efter någon annan vit streetsko från ett annat märke, för nya skor behöver jag verkligen. Mina som jag köpte på din sko för ett år sedan är så äckliga nu att jag nästan inte vill använda dem, så ett par nya skor är ett måste! 
 
På maxi köpte jag även en fuktkräm då min är slut. Jag köpte då denna från NIVEA som jag aldrig har testat förut så det ska bli spännande och se om den funkar bra. Jag täntke även köpta Ariana Grandes parfym ARI som jag har kollat på ett flertal gånger, men jag har aldrig bestämt mig för att köpa den. Idag frågade jag efter om de hade parfymen på lagret för den har inte funnits i affären på länge, men det fanns den inte så jag ska se till att ha extra koll på när parfymen kommer in så att jag kan köpa den. 
Ariana Grande Ari by Ariana Grande Ari EdP
 

Kommentarer:

1 Emma Engström - Skönhetsbloggare hos Beautyboulevard:

Åh vad mysigt! Hoppas körningen går bättre nästa gång :) Kram

Svar: Åh tack, hoppas jag med! Kram :)
Matilda Boklund

Kommentera här: