Bästa helgen på länge

 
Två gulliga bilder av min kompis hund Winston, så himla söt!
 
Har ni haft en bra helg? Jag har i alla fall haft en av de bästa helgerna på länge. För det första spenderade jag helgen på Gotland vilket inte kan bli något annat än bra. Sedan träffade jag även väldigt många som jag inte har träffat på flera månader vilket var otroligt roligt. Under fredagen hälsade jag på mina kära vänner i skolan vilket var kul då jag både fick se hur deras skola såg ut, men även fick träffa dem såklart! Efter att ha hälsat på i skolan lite blev det en fika på stan och sedan hem till min kompis för att laga mat till helga gänget. Under kvällen snackade vi massor och bara umgicks. 
 
Lördagen startades på bästa sett med ett zumbapass, och shit vad jag har saknat zumban på mitt gamla gym. Så sjukt kul och man kan inte gå därifrån utan att vara glad. Det var även min gamla danslärare som höll i passet vilket gjorde det ännu roligare. Saknar dansen såååå mycket men förhoppningsvis om allting blir som det ska så kommer jag få dansa snart igen (!!!). Därefter blev det att strosa runt på stan för att sedan ha tacomys på kvällen framför mello. 
 
Idag har vi inte gjort något speciellt. Mest blivit chockade över att tiden sprungit iväg och helt plötsligt skulle jag åka med båten och här sitter jag nu. 
 
Som sagt så är det alltid lika kul att åka till Gotland och nu har ni precis fått en sammanfattning av hela helgen. Nästa gång blir på påsklovet vilket inte är om allt för lång tid vilket är toppen!