Kanske hittat en lösning på problemet

Det var någon dag sedan jag kikade in här så tänkte bara sammanfatta mina dagar vilket inte blir så svårt då jag inte gjort så mycket haha! 
 
Jag har i alla fall hunnit med två danspass som gick superbra. Träningsvärken sitter där den ska efter gårdagens danspass för shit va jobbigt det är, men så galet roligt! Annars har jag bara haft vanliga skoldagar med prov hit och dit. Jag var även hos sjukgymnasten i onsdags igen. Jag sökte dit för ungefär ett halvår sedan för att mitt ben krampade vilket ledde till att jag skulle ta en paus från träningen och göra några rehabövningar. Benet kändes bra efter ett tag och jag trodde att allt var som vanligt igen, men nej. Nu har det dock blivit en annan krampkänsla så jag sökte igen och sjukgymnasten som jag gick till trodde att allt berodde på min hållning. Jag fick då visat för mig hur jag ska stå och sitta för att få en bra hållnig och än så länge känns det som att det var det som var problemet. Så nu får jag hoppas på att allt blir bra igen då jag nu har börjat dansa mer intensivt och behöver ha kontroll över mitt ben. 
 
Nu i helgen väntas bara trevligheter då jag ska träffa upp mina kompisar Maja, Ellen och deras kompisar, för att sedan fortsätta till en Miriam Bryant konsert på kvällen vilket ska bli så sjukt kul! 
 
 

Kommentera här: