Det enda vi gör är att äta

Ett ord som kan sammanfatta hela min och Emmas dag är mat. Först gjorde vi pannkakor med smoothie till frukost som vi hade bestämt oss för att göra igår. Jag och pappa besällde även en ny smoothie blender för någon dag sedan som kom igår så därför ville vi även göra smoothie till frukosten i morse. Det som är speciellt med den nya blendern är att det inte är en stor glasbehållare som man blandar allting i, utan istället är det en 600 ml plastflaska som man lätt och smidigt kan ta med sig överallt. Ni har säkert hört om någon liknande, och om ni är intresserade av att köpa en så kan ni trycka här
 
Sedan till lunch blev det varma mackor med mozzarella och grillad kyckling (!!!). Inte bara gott utan även väldigt enkelt. Till detta gjorde vi även lite sallad och kryddade med örtsalt, mums! 
 

Sistaminuten funkar

Emma åkte båten hit igår vilket var jättemysigt. Fyra timmar efter sistaminuten-bokning så var hon här hos mig, så idag har vi gått på promenad, pluggat och slappat. Vi köpte även en Ben & Jerry som vi har gottat i oss.

Imorgon står träning och pannkaksfrukost på schemat, mums!

Nytt till garderoben

Som jag skrev igår så var jag ju i Kalmar igår och det enda som jag fick med mig hem var denna tröja. Egentligen var det meningen att jag inte skulle köpa något, men har letat efter våkläder så därför fick denna mintgröna tröja följa med hem. Den kostade 199 kr från Gina tricot.