Är det fest så är detHelgen har varit grym med både 50-års fest och bokade planer. Min pappa fyllde 50 för en månad sedan så han körde på stort och bjöd massor av nära och kära. Det var både trerätters middag (det bästa enligt mig hahah! Mat funkar alltid), fina och roliga tal, musik och dans. Helt enkelt en väldigt lyckad kväll för både mig och pappa såklart!

De bokade planerna är även något jag längtar till då en vän kommer över till mig. Taggar till tusen då vi inte setts på väldigt lång tid! 


28/1

 

Helloj! 
Dagarna går hyvsat snabbt och imorgon är det redan helg! Denna helg händer det även ganska mycket då pappa har 50 års fest vilket ska bli kul. Jag ska vara lite servitris och servera alla gäster vilket är runt 20-25 stycken. 
Denna vecka har vi både haft ett samhällsprov vilket gick helt okej och även ett noprov idag vilket kändes lite bättre, så nu är det bara att vänta på resultatet. Just nu har jag endast en läxa tills imorn, ett svenskatal och ett prov till nästa vecka så överlever nog veckan ut ;)

Allmänt tråkigt fredagskväll, men ändå rätt bra

Fredagkväll och jag i stort sätt inte gjort någonting. Pluggade någon timme vilket var behövligt men annars har jag bara legat i sängen med datorn i famnen och försökt lära mig låttexter med hjälp av spotifys lyrics. Och när jag säger att jag inte har gjort någoting så ingår självklart att äta väldigt mycket. Men men, sånna här kvällar kan också vara helt okej någon gång ibland.