Bästa helgen på länge

 
Två gulliga bilder av min kompis hund Winston, så himla söt!
 
Har ni haft en bra helg? Jag har i alla fall haft en av de bästa helgerna på länge. För det första spenderade jag helgen på Gotland vilket inte kan bli något annat än bra. Sedan träffade jag även väldigt många som jag inte har träffat på flera månader vilket var otroligt roligt. Under fredagen hälsade jag på mina kära vänner i skolan vilket var kul då jag både fick se hur deras skola såg ut, men även fick träffa dem såklart! Efter att ha hälsat på i skolan lite blev det en fika på stan och sedan hem till min kompis för att laga mat till helga gänget. Under kvällen snackade vi massor och bara umgicks. 
 
Lördagen startades på bästa sett med ett zumbapass, och shit vad jag har saknat zumban på mitt gamla gym. Så sjukt kul och man kan inte gå därifrån utan att vara glad. Det var även min gamla danslärare som höll i passet vilket gjorde det ännu roligare. Saknar dansen såååå mycket men förhoppningsvis om allting blir som det ska så kommer jag få dansa snart igen (!!!). Därefter blev det att strosa runt på stan för att sedan ha tacomys på kvällen framför mello. 
 
Idag har vi inte gjort något speciellt. Mest blivit chockade över att tiden sprungit iväg och helt plötsligt skulle jag åka med båten och här sitter jag nu. 
 
Som sagt så är det alltid lika kul att åka till Gotland och nu har ni precis fått en sammanfattning av hela helgen. Nästa gång blir på påsklovet vilket inte är om allt för lång tid vilket är toppen! 
 
 

Äntligen "hemma"


Denna hade inte suttit fel nu
 
Godmorgon finisar!
Äntligen är jag "hemma" igen på ön! Vaknade upp hos Emma, fast utan henne då hon hade dragit till skolan. Gotland har lov veckan efter oss i Oskarshamn så jag ska möta upp Elin när hon slutat runt 12. Vi ska sedan möta upp Emma och några till vilket blir mysigt. Så för att fördriva tiden har jag ätit frukost och passar även på att blogga lite. Jag har fått in ett flow med att blogga igen vilket är trevligt. Såläge jag inte pressar mig själv till att jag måste blogga så känns det lugnt, för det är just stressen som gör att jag inte pallar blogga. Men än så länge känns det lugnt vilket är skönt.
 
Jag ska straxt fixa iordning mig lite för att sen ta bussen om en och en halv timme (ja, jag vet, jag vill ha god tid på mig att göra mig iordning) in till stan! 
Ha en toppendag! 

Redan torsdag

 
Det första jag tänkte när jag skrev rubriken var "men oj, är det redan torsdag...". Men den tanken försvann väldigt snabbt då jag ska åka till ön ikväll! Ska bli så otroligt skönt att komma ifrån vardagen lite och bara chilla och snacka om allt och ingeting. 
 
Men som sagt, det är ju faktiskt REDAN torsdag och halva lovet är redan borta... Men men, jag ska ju faktiskt göra massa saker nu de sista dagarna så det gör inte så mycket ändå!